Oversigt over vores sortiment af antikke glas, skåret på mål og skræddersyet.

 

Antikt glas

Antikt glas anvendes generelt til restaurering af facader for at bevare bygningernes autenticitet og charme. Dette glas anvendes generelt på bygninger fra før 1920. Det var på sin storhedstid mellem slutningen af det 16. og det 19. århundrede. 

Antik glas har følgende egenskaber:

Dette mundblæste glas stammer fra en manuel knowhow, der er gået i arv fra generation til generation. Det fremstilles i Frankrig på den sidste fabrik af denne art og er kendt som det bedste arkitektoniske glas, især på grund af dets charme og dets subtile uregelmæssigheder (bobler, struktur, spejling), der giver det et unikt udseende.  

Anvendelse af antikt glas: 

Dette glas anvendes til gamle huse, palæer og prestigefyldte bygninger som Château de Versailles.

 

Gammelt glas

Gammelt glas anvendes til restaurering af snedkerier og bygninger, der kræver en historisk glasfremstillingsproces og en restaurering til det oprindelige. Det anvendes generelt til bygninger efter 1920.

 

Karakteristisk for gammelt glas:

Trækglas er en kontinuerlig transparent glasproces, der giver perfekt lysgennemgang. Dette glas er fremstillet ved hjælp af historiske teknikker.

Anvendelse af gammelt glas :  

Det findes i gamle huse, private palæer, private slotte samt på prestigefyldte steder som Palais Garnier.
(i) Dette glas fås i 2 tykkelser

 

Dekorativt glas - Farvet 

Det farvede dekorative glas er et antikt farvet glas, der fås i forskellige farver.
• Aesthetics Æstetik
• Authenticity Autenticitet
• Unique look Unikt udseende

Anvendelse af ædelt glas:

Farvet glas bruges til at skabe og restaurere blyindfattede glasvinduer, kunstneriske kreationer, moderne dekorationer, møbler, skiltning eller lysfiltre.
Generel teknisk note: Arbejdet med dette glas skal overholde standarden NF DTU 39 og de specifikke monteringsanvisninger. Det er forbudt at anvende linolie til lamineret glas og termoruder.

 

Glasets oprindelse: Saint Just Glassworks

Det glas, der fremstilles af Anticglass, stammer fra Saint Just glasværk, en førende leverandør af ædelglas og kolonialglas, der anvendes til renovering af gamle huse, palæer, slotte og andre offentlige bygninger for at give dem deres oprindelige form tilbage. Dette samarbejde gør det muligt for os at tilbyde privatpersoner bobleglas i relief, blæst, der er tro mod den oprindelige æstetik i det antikke snedkeri.